tirsdag 1. juni 2010

Mager poenghøst

Det gar gått tre uker siden sist jeg oppdaterte bloggen. Siden den gang har vi tapt borte mot Grüner i en kamp vi rett og slett ble slått av et bedre lag. Og i dag har vi spilt uavgjort mot Holmlia 2. Og selv om det var en jevnspilt kamp, så må jeg si det er en bitter følelse å konstantere at det bare ble ett poeng i dag.

Første omgang var relativt jevnspilt, men vi gjorde det for lett for Holmlia gjennom å ligge for langt nede på egen banehalvdel i det oppbyggende spillet. I andre omgang hadde vi taket på kampen i en lengere periode, og ble etter hvert belønnet med en scoring et stykke ut i omgangen. På toppen av presset vårt fikk vi dessverre Thomas utvist på en billig måte etter at han fikk sitt andre gule for dagen. Etter dette falt luften litt ut av oss, og vi trygget inn det ene poenget. Rødt kort til tross så vil jeg bemerke at dommeren på ingen måte var dårlig, men hadde et par marginale avgjørelser som dessverre gikk imot oss.

Det var dog positive øyeblik i dag også. Vi klarte for en gangs skyld å spille godt i 4-4-2 i andre omgang og vi fikk tilbake Henrik etter hans tre mnd eksil på Bali og nysigneringen Eddy hadde et veldig godt innhopp. Laget tok seg også sammen i andre omgang, og viste både moral og evnen til å omstille seg. Jeg er svært godt fornøyd med måten gutta tok mine beskjeder i pausen og omsatte de i spillet.

Med en god treningsuke framover, så skal vi plukke bort noen av manglene i det offensive spillet og satser på å få det til enda bedre foran motstandernes mål neste uke.

Husk treningene denne uka: torsdag 1830-2000 og søndag 1800-2000.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar