tirsdag 4. mai 2010

Oppdatering

Etter en litt for slapp innledning, så kommer den første kamprapporten fra årets sesong. Dagens motstander var Oldeborg 3. En sympatisk gjeng som kom fra et sterkt 8-4 resultat mot Jutul 2 i første kamp. Det var med andre ord en viss forventning til at motstanderen i dagens kamp var av de sterkere i gruppa. Det kan meget vel være tilfelle fremdeles, men det er vanskelig å si etter kun to kamper.

I første omgang hadde vi en målsetning om å holde på ballen og bruke bevegelsene rundt ballfører. I første kamp mot Wam-Kam ble det mye måking langt uten særlig plan, og dette ville vi plukke vekk i dagens match. Første omgang gikk i grunn helt etter planen, og et Oldeborg som la seg dypt lot oss rulle ball i bakre ledd og bygge opp angrepene våre bakfra. Dette endte etter hvert i to flotte mål og et spillemessig overtak som burde gitt fler scoringer.

Andre omgang ble en ganske annen sak. En kombinasjon av at vi ikke var like til stede i dueller og ikke hadde den samme roen med ballen sammen med at Oldenborg gjorde noen gode taktiske grep gjorde at gjestene hadde taket på omgangen. Flere ganger ble vi reddet av dagens EMINENTE målvakt, Doffen. Han reddet straffe, plukker flere 100% sjangser og hadde en meget god dag i buret. Utvilsomt dagens matchvinner.

Det er veldig morsomt å se at vi i dag klarte å spille skikkelig fotball, og målene vil komme om vi klarer å holde samme intensitet og bevegelse som i dagens førsteomgang.

Neste kamp nå er borte mot Press på Ekeberg 20 00 neste tirsdag. Gi beskjed tidlig om du vet at du ikke kommer!