onsdag 16. juni 2010

To nye kamper unnagjort

Da var det på tide med en liten oppsummering av de to siste kampene våre. Sist uke møtte vi Bjørndal til dyst på deres hjemmebane. I idylliske omgivelser ble det et spennende oppgjør hvor godt spill stod i sentrum. Bjørndal er utvilsomt årets mest alreite gjeng så langt. Jeg tar av meg hatten for følgende gest: Vi fikk kast omtrent midt på egen banehalvdel, og i steden for å bare la ballen sprette avgårde stoppet Bjørndalspilleren ballen og gav den til meg til tross for at de nylig hadde gått opp i ledelsen. Meget herreaktig oppførsel. Tross god innsats og til dels godt spill så blir vi dog felt på at vi ikke er godt nok trent og at vi manglet innbyttere. Dermed endte det med et 3-1 tap.

Denne uken var det vår tur til å være hjemmelag. Og vi tok imot Haslum 2. Også dette en trivelig gjeng. Denne gangen hadde vi Thomas tilbake i forsvaret etter karantene og et par offensive tilvekster fra a-laget. Dermed var vi klar til å ta det manglende trinnet opp fra Bjørndalkampen og vi så mye skarpere ut fra start.

Førte omgang ble preget av at vi ikke klarte i nevneverdig grad å trenge gjennom Haslums gode midtbane, men moralen som har blitt bedre og bedre sikret oss likevel et flott mål signert av Pål-Stian. I andre omgang får vi langt bedre tak på kampen og Haslum mister litt av den aggressiviteten de imponerte med i første omgang. Dermed blir det større rom for oss og vi får mulighet til å punktere kampen etter hvert. Flotte mål av Mats, Mikkel (årets heading i 7. div) og Thomas Harto gjørde at vi til slutt dro i land en velfortjent 4-0 seier. Neste uke venter rivalene i Jutul. Dette blir en kamp med en ekstra brodd for begge lag, og skal vi vinne dette oppgjøret må vi vise at vi har hår på kassa og er klare til å ta en trøkk.