mandag 9. mai 2011

Lommedalen 2 - Øvrevoll Hosle 2

Tredje serierunde er over, og endelig hadde vi både godt spill og hellet med oss. De to første kampene har som kjent bare en av de to vært til stede. Hver i sin kamp.

Kampen startet relativt jevnt, men vi klarte etter hvert å skaffe oss et overtak. Dog tok det noe tid før de helt store sjansene begynte å melde seg. Men etter hvert fikk vi årets tredje straffespark som Fredrik iskaldt satt i mål. Senere var også samme mann frempå ytterligere to ganger og scoret årets første ekte hat-trick på Lommedalen 2. Hvordan man skal tolke at Fredrik frem til nå har vært keeper for a-laget er ikke godt å si. Men det er liten tvil om at her har vi fått en Ruud van Nistelroy 2.

I andre omgang ble det gjort mange bytter, men spillet ble slett ikke dårligere av den grunn. Snarere tvert imot faktisk. I første omgang ble det mye pumping langt, men i andre omgang klarer vi i større grad å spille oss gjennom og stikkerne gjennom forsvaret gav oss ytterligere fem mål etter scoringer fra Honar x2, Pål Stian, Magnus og Mats.

Men tross mange mål skal vi ikke la oss lure. Øvrevoll Hosle kommer til å gi oss knallhard kamp borte til høsten. Og allerede på mandag er det bortekamp mot Ullern 3 som kommer til å kreve at vi både er godt forberedt og i enda bedre form. Husk derfor trening 1830 tirsdag og torsdag.

*** Honar - Meget godt omgang, skaper mye og får med seg to mål

** Steffen - Fabelaktig kamp på venstrebacken.

* Fredrik - Hat-tricket sier sitt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar